Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Steam connection lost & Client timed out kidobálás

Létrehozva: 2010. július 27. Létrehozta: Fabregasz Kategória: CS 89 hozzászólás

Client timed out while answering challenge. ---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind. ---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configuration Steam connection lost hibákkal dobál ki a steam játék közben, kb. 10percenként, egyszerűen nem tudom mi lehet a baj .... felmentem már erre a steampoweredes oldalra, de nem vagyok perfect angolból, nem tudok eligazodni, régen sosem csinálta ezt a steam, csak amióta az új steam van ... egyszerűen nem lehet játszani. Többen mondták, hogy a CS mappájában van egy clientregistry.dll fájl, azt töröljem ki és jó lesz, hát sajnos nem történt így :( :S ja és már többször újra tettem a steamet, semmit sem ért ... :( Remélem itt közületek lesz olyan, aki tud nekem segíteni! :) remélem :) Mindegy milyen szerveren játszom, VAC os steames , nem steames ... úgya úgy kidobál .. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Viktor

vinidepu 2011. december 10. 131 hozzászólás 2191.
Válasz walking #82. hozzászólására
nm :)
megcsináltam :D mostmár 1 mixen csak 5x dobott ki nem 12412423523523523543523x ...
walking 2011. december 9. 166 hozzászólás 1835.
Válasz sevenmaggots #87. hozzászólására
milyen klienst frissíteni? engem napi 5x ledob ha online vagyok és láss csodát semmilyen update nincs aznap :D semmi köze a kliensekhez sztem
én úgy hallottam ez van !
Válasz walking #80. hozzászólására
én úgy hallotam mikkor ledob a steam valami miatt csináljam ezt mert a steam nem tudta a kliens-t frissíteni ezért dobál le . ha ledob pl cs1.6 vagy css be akkor kilépek megcsinálom és láss csodát semmilyen problémám nincs utána :)
milyen klienst frissíteni? engem napi 5x ledob ha online vagyok és láss csodát semmilyen update nincs aznap :D semmi köze a kliensekhez sztem
no holds barred
Válasz petilord96 #83. hozzászólására
elopták a steamomat ne döllyetek be

14:59 - Admin: Hello! Én a steam vezérigazgatója vagyok és ellenőrizni hogy nincs e vírus a steameden.
15:00 - Admin: Ehhez csupán a felhasználó nevedet és jelszavadat kell megadnod. 2 perc múlva mindent vissz kapsz
15:01 - .:GUARDS PETI [FFUXD]:.: Szia ty hogy, szólsz
15:05 - .:GUARDS PETI [FFUXD]:.: felhasználónév: superpetiman jelszó: 1996
15:05 - Admin: Köszönöm hamarosan jelentkezek
nem is kell mondanom Admin nem jöt visza. az egész átverés volt :( :siros: ha rátok ir ne döllyetek be
steam vezérigazgatója tud magyarul? oO akkora fake-t írtál :xD::xD: simán letegezed? kár hogy hiába adom hozzá az accod: "superpetiman" nincs rá találat. de azért ügyes próba volt
no holds barred
GefroT 2011. december 9. 1297 hozzászólás 257.

14:59 - Admin: Hello! Én a steam vezérigazgatója vagyok és ellenőrizni hogy nincs e vírus a steameden.
15:00 - Admin: Ehhez csupán a felhasználó nevedet és jelszavadat kell megadnod. 2 perc múlva mindent vissz kapsz
nem is kell mondanom Admin nem jöt visza. az egész átverés volt :( :siros: ha rátok ir ne döllyetek be
h4h4
CSHU kedvence :$
tomek. 2011. december 9. 2680 hozzászólás 79.

_DDDD
Credere Obbedire Combattere !
petilord96 2011. december 9. 125 hozzászólás 2269.

Válasz vinidepu #81. hozzászólására
igen?:O köszi hogy megosztottad!
nm :)
vinidepu 2011. december 9. 131 hozzászólás 2191.
Válasz walking #80. hozzászólására
én úgy hallotam mikkor ledob a steam valami miatt csináljam ezt mert a steam nem tudta a kliens-t frissíteni ezért dobál le . ha ledob pl cs1.6 vagy css be akkor kilépek megcsinálom és láss csodát semmilyen problémám nincs utána :)
igen?:O köszi hogy megosztottad!
Válasz vinidepu #78. hozzászólására
ha meg belépsz steambe akkor meg jön a frissítés:D
-CARSON- 2011. december 9. 560 hozzászólás 667.
Egyébként a steam connection lost-ról annyit, hogy ha kiveszed a pipát a settings-nél az ingame fülbe, akkor tényleg jó lesz :) Én is úgy csinálom és nem dobál ki. Ha pedig ez sem segít, akkor játék indítása előtt lépjetek offlineba.
Válasz walking #71. hozzászólására
kilépsz steamből és könyvtárból kitörlöd a cilentregistery.blob ot és jó lesz !
ha meg belépsz steambe akkor meg jön a frissítés:D
Válasz -CARSON- #76. hozzászólására
Már jó párszor leírtam a megoldást :D Kéne csinálnom egy külön témát neki..

Kell hozzá a CD kulcs és egy fényképező ha van írj privátot :)
én külön oldalt láttam ezzel(csak annyi hogy ellopták) lépésről lépésre leírta a srác . talán videó is van róla
-CARSON- 2011. december 9. 560 hozzászólás 667.
Válasz LAN-ra #75. hozzászólására
valaki HELP nem tok belépni cs-be steam guard.... de nem tom az email címem valahol nem tom meg nézni ??
Már jó párszor leírtam a megoldást :D Kéne csinálnom egy külön témát neki..

Kell hozzá a CD kulcs és egy fényképező ha van írj privátot :)
LAN-ra 2011. december 9. 36 hozzászólás 4554.
valaki HELP nem tok belépni cs-be steam guard.... de nem tom az email címem valahol nem tom meg nézni ??
-nb9- 2011. december 8. 116 hozzászólás 2389.
ugyanez :bocs:
és nekemis csak az offline segít :/
Válasz vinidepu #70. hozzászólására
angol fórumon olvastam ilyen steam fix-et. letöltöd beteszed a steam mappába ahol a steam.exe van, rákattintasz parancssorban vmit csinál és elvileg jó. a f*szt!!!
azokat nem merem próbálgatni :D nehogy crash legyen
no holds barred
Válasz walking #71. hozzászólására
nem lesz jó. azzal a steamet tölti újra :D
no holds barred
walking 2011. december 8. 166 hozzászólás 1835.
vinidepu 2011. december 8. 131 hozzászólás 2191.
Válasz sevenmaggots #69. hozzászólására
én határozottan emlékszem hogy nyáron a trade béta után folyton kidobált... de gondolom nem a steammel van a gond. tűzfal off, vírusírtó is de semmi se segít. kipbórábltam amit miondtál de nem segített. de az offline mód még mindig jó :P
angol fórumon olvastam ilyen steam fix-et. letöltöd beteszed a steam mappába ahol a steam.exe van, rákattintasz parancssorban vmit csinál és elvileg jó. a f*szt!!!
Válasz vinidepu #68. hozzászólására
nekem az segít! ;) nem tudom miért van ez így:s 1éve nem játszottam. tavaly nem csinált ilyeneket:S igaz akkor nem volt ilyen sok újdonság se...
én határozottan emlékszem hogy nyáron a trade béta után folyton kidobált... de gondolom nem a steammel van a gond. tűzfal off, vírusírtó is de semmi se segít. kipbórábltam amit miondtál de nem segített. de az offline mód még mindig jó :P
no holds barred
Válasz sevenmaggots #67. hozzászólására
nekem úgy is szokott menni ha beszélgetés után szépen offlineba rakom (nem go offline, hanem avatar jobb klikk és úgy offline) akkor se tf2 se css semmi nem dob ki. egyébként a tulajdonságainál kilehet pipálni a steam közösség engedélyezését de ez nem segít :)
nekem az segít! ;) nem tudom miért van ez így:s 1éve nem játszottam. tavaly nem csinált ilyeneket:S igaz akkor nem volt ilyen sok újdonság se...
Válasz vinidepu #66. hozzászólására
találtam egy megoldást. ha újraindítom a gépet, nem írok senkinek és nem ír senki akkor nem dobál a steam :O .. de ha rám ír valaki avgy én rá akkor 5percen belül ledob.
nekem úgy is szokott menni ha beszélgetés után szépen offlineba rakom (nem go offline, hanem avatar jobb klikk és úgy offline) akkor se tf2 se css semmi nem dob ki. egyébként a tulajdonságainál kilehet pipálni a steam közösség engedélyezését de ez nem segít :)
no holds barred
Válasz sevenmaggots #64. hozzászólására
mikor ledob akkor az üzenetben van egy link. kattints rá hátha segít. nekem spec nem használt de az offline teljesen működik
találtam egy megoldást. ha újraindítom a gépet, nem írok senkinek és nem ír senki akkor nem dobál a steam :O .. de ha rám ír valaki avgy én rá akkor 5percen belül ledob.
Válasz -lanpex- #20. hozzászólására
ClientRegistry.blob-ot kell törölni és jó lesz csak azt nem vágom miért esik ilyen nehezedre használni a googlet...
edit: miért nem a helpdeskhez írtad?
azzal a steamet tölti le újra voltaképp. ez meg nem segít semmit. már én is mindennel próbálkoztam
no holds barred
Válasz vinidepu #61. hozzászólására
mit kéne csinálni ha offban is ledob, próbáltam ilyen steam fixet is angol fórumról, az se vált be. valami ötlet?:S
mikor ledob akkor az üzenetben van egy link. kattints rá hátha segít. nekem spec nem használt de az offline teljesen működik
no holds barred
Spiral 2011. december 7. 2 hozzászólás 14918.
Sziasztok, fontos lenne, vettem steamet egyik barátomtól, (játszott vele stb.) Mikor be akarok lépni, nem tudok mert 1 kódot kér , mert új számítógépről jelentkezek be , meg is jön, de egyiket se fogadja el, illetve 1 újra kéréssel, 3 email is jön, és egyik se jó!! Valaki valamit tudna tanácsolni?:siros:
nyihah 2011. december 7. 775 hozzászólás 458.
Válasz vinidepu #61. hozzászólására
mit kéne csinálni ha offban is ledob, próbáltam ilyen steam fixet is angol fórumról, az se vált be. valami ötlet?:S
HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG HELPDESK BASZDMEG
vinidepu 2011. december 6. 131 hozzászólás 2191.
mark120 2011. szeptember 23. 3 hozzászólás 12800.
Válasz ZbkShit #48. hozzászólására
Nekem most jó. Eddig még nem baszott ki csak délben.

Töltsd le újra a steamet és mikor elindítod a setup-ot akkor reapira és mikor végzet tedd ezt be a steam mappába----->>>>>http://www.mediafire.com/?ij1crcguhh49r19<<<<--------

mi pw??
_szokatLAN. 2010. október 24. 110 hozzászólás 2469.
Válasz -EDEM- #58. hozzászólására
hat, te bajod:) de lehet olyan heppje van a steamnek, hogy most pont nem dobal le. ja es amikor en offba vok erdekes sose dobal le...
És ki mondta,hogy Offba nem dobál le ? :O Látsz te tőlem egyetlen egy,olyan mondatot ?!
Én is úgy nyomtam hónapokig(Offlineba),de nekem ez bejött , csak segítek én is , mint akár ki más...
-EDEM- 2010. október 23. 2414 hozzászólás 98.
Válasz _szokatLAN. #57. hozzászólására
Figyelj!Engem is tűzfallal kapcsolatosan dobált ki sorozatosan....
Ez nekem megoldotta a problémámat!
A 2. meg az te gyökér,h segítek és szólogatsz ...
Old meg a problémáját ,és utánna járjon a szád!
hat, te bajod:) de lehet olyan heppje van a steamnek, hogy most pont nem dobal le. ja es amikor en offba vok erdekes sose dobal le...
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
_szokatLAN. 2010. október 23. 110 hozzászólás 2469.
Válasz -EDEM- #56. hozzászólására
nem sok koze van szerintem..
Figyelj!Engem is tűzfallal kapcsolatosan dobált ki sorozatosan....
Ez nekem megoldotta a problémámat!
A 2. meg az te gyökér,h segítek és szólogatsz ...
Old meg a problémáját ,és utánna járjon a szád!
-EDEM- 2010. október 23. 2414 hozzászólás 98.
Válasz _szokatLAN. #55. hozzászólására
Én rájöttem,aki nem akar OFFLINE-ban játszani az belemegy a Beállítások>> Játék Közben...Steam közösség engedélyezése játékon belül.Ebből a rublikából kivenni a pipát és meg van oldva :)
Nekem bejött,az meg viszont levan szarva,h nem tudom megnyitni a steamet játék közben...
nem sok koze van szerintem..
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
_szokatLAN. 2010. október 23. 110 hozzászólás 2469.
Én rájöttem,aki nem akar OFFLINE-ban játszani az belemegy a Beállítások>> Játék Közben...Steam közösség engedélyezése játékon belül.Ebből a rublikából kivenni a pipát és meg van oldva :)
Nekem bejött,az meg viszont levan szarva,h nem tudom megnyitni a steamet játék közben...
Válasz ZbkShit #48. hozzászólására

Töltsd le újra a steamet és mikor elindítod a setup-ot akkor reapira és mikor végzet tedd ezt be a steam mappába----->>>>>http://www.mediafire.com/?ij1crcguhh49r19<<<<--------

mi a pw?
Ltscavooo 2010. szeptember 11. 70 hozzászólás 3203.
Már van 1 ilyen topic Steam connection lost,Firewall nem offolgatás.. csak SZÓLTAM !!
tuJu 2010. augusztus 29. 2532 hozzászólás 86.
steam off ..
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
LSdmm 2010. augusztus 28. 1437 hozzászólás 223.
én off ba tesszem a steam et azt jóóó:D
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
-lanpex- 2010. augusztus 28. 558 hozzászólás 664.
Válasz mortaL #49. hozzászólására
kussolj már el nyomorék unom, hogy mindenbe belekötsz te senki

nem kell a reply, köszicsá
te problémád cső
mort1 csoportok kint a honlapon: pillanat csak be kell zárnom a tyúkokat
mortaL 2010. augusztus 28. 2337 hozzászólás 106.
Válasz -lanpex- #20. hozzászólására
ClientRegistry.blob-ot kell törölni és jó lesz csak azt nem vágom miért esik ilyen nehezedre használni a googlet...
edit: miért nem a helpdeskhez írtad?
kussolj már el nyomorék unom, hogy mindenbe belekötsz te senki

nem kell a reply, köszicsá
GRIBB :: lanpex: erekcióm van így nem tudok beszélni
ZbkShit 2010. augusztus 28. 96 hozzászólás 2684.

Jakuboff 2010. augusztus 28. 451 hozzászólás 815.
Válasz ZbkShit #46. hozzászólására
nekem is ez van de én újra raktam már a steamet és a cs-t is.
időnként szopat ma az volt hogy 15 kör alatt amíg fent voltam 1 szerón 15x kibaszott
:ADASD:AS:DA:AS:ASD jó matekos lehet ez a steam connection lost :D
ZbkShit 2010. augusztus 28. 96 hozzászólás 2684.
nekem is ez van de én újra raktam már a steamet és a cs-t is.
időnként szopat ma az volt hogy 15 kör alatt amíg fent voltam 1 szerón 15x kibaszott
SKORIfan 2010. augusztus 28. 969 hozzászólás 356.
omg ace.
w1sdom 2010. augusztus 28. 886 hozzászólás 396.
sajnos nem tudok segíteni, de a segítő tanácsokat énis elolvasnám
intox[/]pixel`: te büdös csaló
nekem például ma else inditja a steam et :) törlődött valami exe file most mind a 20 game-t rakhatom ujra a cs-strike mappába 2 giga cuccot pakolhatok ujra :) ház nem a legjobb ami velem történt.. régi steam el nemvolt ien baj :(
AAAaaAAAaaa 2010. augusztus 28. 131 hozzászólás 2192.
Nekem is pont ez a bajom! és geci szar. legtobbszor felbasz ás átmegyek offline-ba és akkor nem dobál ki.régen velem se volt ilyen csak miután ujra telepitettema gépet és ujra feltettema steamet azóta szarakodik:S
killer_dr 2010. augusztus 23. 17 hozzászólás 6390.
Hát őő tudok javasolni valamit ami segit!
1 Kapcsold ki a tüzfalad!
2 Álicsd be a rutered be hogy port hozáadása ott 8767 ird be !
3 huzdki a rutered :)
budai andrás
beats 2010. augusztus 23. 9 hozzászólás 8335.
http://translate.google.hu/#