Adózzunk Hentikéért alapítvány!
Létrehozva: május 11. 02:12 Kategória: CS 705 hozzászólásTisztelt fórumolvasók.
Itt szeretném megkérni minden 18 éven felüli társamat , aki ellátogat erre az oldalra , hogy adója 1 százalékával járuljon hozzá Hentike ICL6os szerepléséhez. Mint tudjuk ez a netsztár elment volna wcg-re , eltére , iclre , csak véletlen mindig elfogyott a pénze egy nappal a lan előtt! Nah most ezt szeretnénk megelőzni!
Következő állomás az ICL6 lenne , az idő sürget , próbáljunk meg azelőtt cselekedni , mielőtt Hentike újra el nem hagyja a pénztárcáját! Köszönöm a figyelmeteket , ez egy közérdekü közlemény volt!
(Adószámot PMBEN)
azért azt most nézem , HeG ezt a klannevet nagyon elbasztatok szerintem , mert a "High Extreme Gamers" kicsit tulzott nem? :DDD Legyetek inkabb LeG , vagy BotLeG :DDDDDDDDD
"Low Extreme Gamers"
"Low Extreme Gamers"
Szánalmas ami itt megy. Gondolkozzatok már kicsit...
Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sign to help me spread! /// http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
hat ilyen faszlow csak forzacska lehetett.. :DDDD
egyébként funon kivül ez tényleg igy van :DD
egyébként funon kivül ez tényleg igy van :DD
ajjj ojjan buták vagytok!!! pedig reméltem erre ráharaptok és megint anyáztok itt vagy egy hétig... :S
csak ez a... ... ... forza volt olyan... ... hogy ráharapjon...
mind1 majd csinálok egy új accot és megint megpróbálom. Jah nemide :D
csak ez a... ... ... forza volt olyan... ... hogy ráharapjon...
mind1 majd csinálok egy új accot és megint megpróbálom. Jah nemide :D
Válasz al4ever #697. hozzászólására
Látszik hogy buták vagytok!
Armada 0 ba lőne titeket bárhol és bármikor! Itt veritek a faszotok ulow botok hogy így lelőném, de ha nemis akkor megverlek majd úgyis becupon meg mittomén. Lófasz banda vagytok! Armada jó arc, és aki más véleményen van az hülye!
Armada 0 ba lőne titeket bárhol és bármikor! Itt veritek a faszotok ulow botok hogy így lelőném, de ha nemis akkor megverlek majd úgyis becupon meg mittomén. Lófasz banda vagytok! Armada jó arc, és aki más véleményen van az hülye!
Moderálva...
Látszik hogy buták vagytok!
Válasz DSRRRR. #693. hozzászólására
Én már nem is foglalkozom ezzel az emberrel, jobb lenne ha kihalna ez a fórum, és minél hamarabb elfelejtené a magyar scene Armadát.
Köszi azért, hogy felszólaltál értem, hogy nem wh- zok:)
Ugyanis én nem arra élvezek hogy egy lecsalt mix után, a társaim ezekkel a kommentekkel dicsérjenek :
Armada te high mekkora sztár vagy, lehoztad az egészet 1edül.
Majd rá a válasz: Á ezek faszlowok, ulowok, és társai.
De csak ha egy kicsit is magába nézne az emberünk, belátná azt, hogy nem kéne ide írnia, ugyanis ezt ő baszta el.
Talán akkor még a hazugságokat is elhinném, miszerint van barátnője, és állandóan nyalják falják 1mást.
Azért baszogat titeket, mert képesek vagytok vele foglalkozni, és ezzel a kellő törődést amit a szüleitől, barátaitól (már ha van ilyen), nem kap meg, azt tőletek megkapja így.
Üdv.
Ui.: Nem kell replyzni Armada, nekem ez volt az utolsó HSZ em ehez a fórumhoz.
Ugyanis én nem arra élvezek hogy egy lecsalt mix után, a társaim ezekkel a kommentekkel dicsérjenek :
De csak ha egy kicsit is magába nézne az emberünk, belátná azt, hogy nem kéne ide írnia, ugyanis ezt ő baszta el.
Talán akkor még a hazugságokat is elhinném, miszerint van barátnője, és állandóan nyalják falják 1mást.
Azért baszogat titeket, mert képesek vagytok vele foglalkozni, és ezzel a kellő törődést amit a szüleitől, barátaitól (már ha van ilyen), nem kap meg, azt tőletek megkapja így.
Üdv.
:) +
ABASE
Nekem csak annyi nem tiszta így végszónak,hogy mi a retkes jó életért van még ez a topik?
semmi értelmes nem történik benne ( végig olvastam az összes hsz-t igen )
Mónika és Joshi barát is törölve lett,eme CSHU szemefénye topik miért nincs?:\
ártatlan kérdés mert én nem vágom eme CSHU szokásokat,nem 5éve reggeltem az accom, nincs 12213 hsz-em így egy senki vagyok ( a közösség szerint )
itt perpill nem csak a madárnak kell elgondolkoznia,hogy micsi hogy mikor milyen indokból,hanem a kedves válaszolóknak,hogy lebírtok süllyedni a szintjére...
én is írtam neki 1-2 commentet,de mikor leesett,hogy erre izgul a redtube és keezmovies mellett gyorsan leálltam mert rossz belegondolni,hogy mikor válasz gombot nyom akkor jut el az orgazmus csúcsára :(
Ennyi lettem volna
pápá
( nem kérek választ mert úgyse fogom elolvasni ergó tisztára feleslegesen ne koptasd a billt (drága ) )
semmi értelmes nem történik benne ( végig olvastam az összes hsz-t igen )
Mónika és Joshi barát is törölve lett,eme CSHU szemefénye topik miért nincs?:\
ártatlan kérdés mert én nem vágom eme CSHU szokásokat,nem 5éve reggeltem az accom, nincs 12213 hsz-em így egy senki vagyok ( a közösség szerint )
itt perpill nem csak a madárnak kell elgondolkoznia,hogy micsi hogy mikor milyen indokból,hanem a kedves válaszolóknak,hogy lebírtok süllyedni a szintjére...
én is írtam neki 1-2 commentet,de mikor leesett,hogy erre izgul a redtube és keezmovies mellett gyorsan leálltam mert rossz belegondolni,hogy mikor válasz gombot nyom akkor jut el az orgazmus csúcsára :(
Ennyi lettem volna
pápá
( nem kérek választ mert úgyse fogom elolvasni ergó tisztára feleslegesen ne koptasd a billt (drága ) )
Válasz DSRRRR. #693. hozzászólására
Én már nem is foglalkozom ezzel az emberrel, jobb lenne ha kihalna ez a fórum, és minél hamarabb elfelejtené a magyar scene Armadát.
Üdv.
Üdv.
+++ :)
Válasz relax__ #643. hozzászólására
"HeG-et mégis elvertük
a NAGY heget
ugy hogy az altalatok felallitott
high csapat ellen jatszottunk
4v5ben
kze 15 hpval 1v3at lehozta"
DE MÉRT POFÁZOL HÜLYE GYEREK LÖTTÉL VAGY 2 FRAGET :SAD:SA:D:SADSA:D büdös nyomorék vagy társaid lehozzák és van pofád arcolni h nyertetek .... a társaidat sem értem mert ők is tudják sztem h wh nélkül egy easy bot is beverne hülye gyerek ....
"tényleg csak azt a mixet csaltam le
de rosszabbul ment vele
mint anélkül"
AKKOR MOST MÉRT NEM MEGY ?::DDDDDD
"akkor ugy voltam énis hogy abba hagyom" LÉGYSZIVES !!!!!!!!!!
"Gaia üzenete:
ja
wcg kvalifikacio volt mi?
szerintem azt sem tudod miaz a lan kabel , mar neharagudj"
DE MÉRT EGY ILYEN NYOMORÉK UGAT ?????
egyébként dsr kurvára nem whzik :o am meg elhiheted h ők szoktak lanozni :) csak nem icl elte becup ... hanem ők mint BARÁTOK járnak el lanozni AHOL nem csak játszanak HANEM piálnak és jól érzik magukat ... mig te jösz itt a kamu lanjaiddal miközbe EGY FASSZOPO SVÁJCI ISMERŐSŐD NINCS !
téged becupon ugy megfognak verni mint a lovat :/ és kiváncsi leszek h hány csapattársad fog segiteni :/ te egy kibaszott gusztustalan ember vagy vágod :/ elkezd oltani knutot h milyen gyereke van meg kurvája meg mit tom én ... KI A GECI VAGY ? ILYEN FASSZOPO MALAC FEJJEL NEM UGATNÉK TE VILÁGNYOMORÉKA !
a NAGY heget
ugy hogy az altalatok felallitott
high csapat ellen jatszottunk
4v5ben
kze 15 hpval 1v3at lehozta"
DE MÉRT POFÁZOL HÜLYE GYEREK LÖTTÉL VAGY 2 FRAGET :SAD:SA:D:SADSA:D büdös nyomorék vagy társaid lehozzák és van pofád arcolni h nyertetek .... a társaidat sem értem mert ők is tudják sztem h wh nélkül egy easy bot is beverne hülye gyerek ....
"tényleg csak azt a mixet csaltam le
de rosszabbul ment vele
mint anélkül"
AKKOR MOST MÉRT NEM MEGY ?::DDDDDD
"akkor ugy voltam énis hogy abba hagyom" LÉGYSZIVES !!!!!!!!!!
"Gaia üzenete:
ja
wcg kvalifikacio volt mi?
szerintem azt sem tudod miaz a lan kabel , mar neharagudj"
DE MÉRT EGY ILYEN NYOMORÉK UGAT ?????
egyébként dsr kurvára nem whzik :o am meg elhiheted h ők szoktak lanozni :) csak nem icl elte becup ... hanem ők mint BARÁTOK járnak el lanozni AHOL nem csak játszanak HANEM piálnak és jól érzik magukat ... mig te jösz itt a kamu lanjaiddal miközbe EGY FASSZOPO SVÁJCI ISMERŐSŐD NINCS !
téged becupon ugy megfognak verni mint a lovat :/ és kiváncsi leszek h hány csapattársad fog segiteni :/ te egy kibaszott gusztustalan ember vagy vágod :/ elkezd oltani knutot h milyen gyereke van meg kurvája meg mit tom én ... KI A GECI VAGY ? ILYEN FASSZOPO MALAC FEJJEL NEM UGATNÉK TE VILÁGNYOMORÉKA !
Üdv.
Üdv.
lesz meccs jaja
Németorszag - Hollandia
Németorszag - Hollandia
lesz ma meccs? most nem akarok lemaradni:)
madafaka or fadasaka
Válasz Jo_K_eR #687. hozzászólására
Moderálva...
Anno nem veled klánoztam? (1-2 évvel ezelőtti HelL)
*DEAD* Foley: meleg vagyok
Válasz Jo_K_eR #687. hozzászólására
Moderálva...
Moderálva...
Válasz ArMaDa_is_back_ #685. hozzászólására
Ha mar miattam feljössz pestre , akkor az azt jelenti hogy szeretsz!!!!!!!!!!!!!!!!:$$$$$$$$$$$$$
Remélem viragot is hozol , gondolom nem okoz gondot a faludrol :DDDDDDDDD
Moderálva...
J_oK_eR
Válasz ArMaDa_is_back_ #685. hozzászólására
Ha mar miattam feljössz pestre , akkor az azt jelenti hogy szeretsz!!!!!!!!!!!!!!!!:$$$$$$$$$$$$$
nem egy virágot adnak majd hanem megverni...
Válasz VITNEGRE #680. hozzászólására
Moderálva...
RAJmada lassan kezd megtörni.....amúgy egy kérdés! mindenki arra vár h lejöjjön Bc10-re de miért nem akar senki elmenni hozzá?? tuti ki lehet deríteni meik kibaszott svájci kisüsti kunyhóban lakik ott az Alpok csúcsainál!
-.-
-.-
Moderálva...
minek itt izmozni? nem kell megverni elég nyomi így is...
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is. ;-D
Moderálva...
+++++++++++++++adom++++++++++++++++++++
VITNEGRE 1 arc:D:D:D:DD::D:D:D
VITNEGRE 1 arc:D:D:D:DD::D:D:D
Moderálva...
Ha nem akkor megyek Horvát országba akkor énis megyek ;) :D ha más nem lesz ott akkor 1 Baráti HeG találkozo :DDDDDD.
ABASE
Válasz ArMaDa_is_back_ #677. hozzászólására
Ha te mondod hocica :DDD
Moderálva...
Előbb gondolkozz, aztán cselekedj!
Válasz ArMaDa_is_back_ #677. hozzászólására
Moderálva...
Válasz cRxxX___ #674. hozzászólására
egy gyors kérdés ! Miért nem ezzel a fórummal foglalkoztok ? Mindenki le olt mindenkit ! Egy kicsit gondolkozzatok már el hogy ezzel saját magatokat járatjátok le. Mert ebből az jön le hogy "Én ilyen kemény vagyok, te olyan kemény vagy wazeeeeeeeeeeee" Úgy se tudsz mit tenni akár mennyire is "igazad" van vannak dolgok amin nem fogtok tudni változtatni soha! Sok a csaló, sok a haxor, és ez így is marad ;)
Na gyerünk oltsatok le engem is GYERÜNK! Úgy is vageszok vagytok ;>
te köcsög...
:D
:D
Válasz VITNEGRE #673. hozzászólására
BC 10-en nem netkarate lesz Hóvirág...
Válasz cRxxX___ #674. hozzászólására
egy gyors kérdés ! Miért nem ezzel a fórummal foglalkoztok ? Mindenki le olt mindenkit ! Egy kicsit gondolkozzatok már el hogy ezzel saját magatokat járatjátok le. Mert ebből az jön le hogy "Én ilyen kemény vagyok, te olyan kemény vagy wazeeeeeeeeeeee" Úgy se tudsz mit tenni akár mennyire is "igazad" van vannak dolgok amin nem fogtok tudni változtatni soha! Sok a csaló, sok a haxor, és ez így is marad ;)
+ :DD
most mikor lesz a BC10?? nemvágom :S időpont helyszín?
BC 10-en nem netkarate lesz Hóvirág...
Előbb gondolkozz, aztán cselekedj!
Válasz ArMaDa_is_back_ #671. hozzászólására
nagy kar. Amugy RE.
De bc10 még messze van , kar most fenyegetözni hogy igy megleszek verve , meg ugy , mert ez igy szerintem gyerekes , és felesleges , majd augusztusban legyen nagy a pofitok. ezzel lezartam ezt a témat.
Deutschland - Holland Live in SAT1 , inkabb azzal foglalkozzatok , annak több értelme van mint a netkaraténak.
De bc10 még messze van , kar most fenyegetözni hogy igy megleszek verve , meg ugy , mert ez igy szerintem gyerekes , és felesleges , majd augusztusban legyen nagy a pofitok. ezzel lezartam ezt a témat.
Deutschland - Holland Live in SAT1 , inkabb azzal foglalkozzatok , annak több értelme van mint a netkaraténak.
Moderálva...
nagy kar. Amugy RE.
szép és jo lenne csak 1 baj hogy tudtommal már nem lehet felajánli adod 1%át :)
Amúgy miért nem szarjátok le a fejét??? Most komolyan. Gyökér ez egyértelmű, de kb 1 kis seggdugó senki lenne ha meg se hallanátok amit pofázik. Azzal h rá reagálsz ink örömet okozol neki.
LEAVE ARMA ALONEEEE!!!!44444négy
LEAVE ARMA ALONEEEE!!!!44444négy
Válasz ArMaDa_is_back_ #657. hozzászólására
Jaj foglalkozzatok mar valami massal , ne mindig velem mar a fasz kivan.
Ma:
Németorszag - Hollandia
Live in SAT1!
Szerintetek? :DD
Ma:
Németorszag - Hollandia
Live in SAT1!
http://www.youtube.com/watch?v=DRk-jTbYEag&feature=related
Válasz stRucKK #666. hozzászólására
Moderálva...
Ja majd a 12 zsírós hajú haverját elhozza,de kemény. BC-n többen leszünk mint 12 és inkább téged vernek agyon.! Na mi az Bélánál vagy? Vagy inkább nem írsz egy darabig,hogy elhitesd velünk,hogy most épp kurvázol?
J_oK_eR
Válasz ArMaDa_is_back_ #651. hozzászólására
de nem vagom , 12 desivel a fejénél miért nincs nagy pofaja? :S
Persze egyböl 12 vadászgép nem??:OOOO szarházi
Válasz Jo_K_eR #663. hozzászólására
Nagyon siethet.:S
De azért vágod...elvileg 12 dezivel a fejemnél már nem vagyok akkora gyerek.
De ő jön a haverjaival nem mi-én...xD Kemény az arc,nem is értem,hogy merünk mi ilyeneket mondani neki.:S
De ő jön a haverjaival nem mi-én...xD Kemény az arc,nem is értem,hogy merünk mi ilyeneket mondani neki.:S
Ez a szarmada olyan gyerekes!!
Válasz retryn #662. hozzászólására
Azért nem válaszolt mert siett a bélához:DXXD:Asd
Nagyon siethet.:S
J_oK_eR
Válasz Jo_K_eR #661. hozzászólására
Ha most akkora kemény gyerek lenne válaszolnia kellett volna nem pedig kevoval jönni. Látod öreg,te vagy a Kocka (armada). Béla is ezért nem szeret téged és inkább mondta,hogy ma nem menj át hozzá me nincs hozzád gusztusa.
Azért nem válaszolt mert siett a bélához:DXXD:Asd
Válasz retryn #660. hozzászólására
ohhhh ne terj már!!
Ha most akkora kemény gyerek lenne válaszolnia kellett volna nem pedig kevoval jönni. Látod öreg,te vagy a Kocka (armada). Béla is ezért nem szeret téged és inkább mondta,hogy ma nem menj át hozzá me nincs hozzád gusztusa.
J_oK_eR
Válasz ArMaDa_is_back_ #657. hozzászólására
Ma:
Németorszag - Hollandia
Live in SAT1!
Ma:
Németorszag - Hollandia
Live in SAT1!
ohhhh ne terj már!!
Válasz ArMaDa_is_back_ #658. hozzászólására
UI: Joker te szerintem nagykevoba gyere BC10re xDDDDDDDDD
Nem kell ahhoz nagykevo,hogy szarba verjelek. Aztán majd feldarabollak és beleraklak egy kubai tortéjos dobozba és hazaküldelek anyádhoz,hogy megnézze milyen nagy arca volt és most kiderült,hogy a semmire volt nagy pofája. És egy igazi senki. Az a baj,hogy mire a hurka kezedet felemeled már borulsz a dobozba öreg. A haverjaiddal együtt!
J_oK_eR
UI: Joker te szerintem nagykevoba gyere BC10re xDDDDDDDDD
Ma:
Németorszag - Hollandia
Live in SAT1!
Ma:
Németorszag - Hollandia
Live in SAT1!
Válasz Jo_K_eR #655. hozzászólására
Öreg gyere le akkor a cigányokkal,komolyan azt hiszed,hogy itt csak olyan emberek vannak akik netharcoskodnak? Te leszel az majd aki BC10-en mindenkinek becsicskul!
Mostmar nem olyan faszagyerek :(
Miről beszélsz öreg? Egyszerűen nem volt kedvem tovább veled beszélni,és inkább hagytam hadd írjad a hülyeségeidet. Egy senki kutya vagy.!
De mondom,gyere le a 12 spanoddal mindegyiknél legyen egy Deagle.! Akkor is a pofádba mondanám,hogy egy senkiházi faszopó vagy.! De majd legyen ekkora arcod amikor előtted állok és kihívlak a térre hülye gyerek! 12 dezi mi? Látszik te maximum stukival tudnál akárkinek és bármi fájdalmat okozni mert mire megmozdulnál 10× állba verne a 16éves öcsém is! És tényleg,annyira leoltottál,hogy hirtelen behugyoztam! De majd ott a te szádba fogok hugyozni öreg.! Látom bnődhöz is nagyon siethetsz ha még mindig itt vagy. Kb 2 órával ezelőtt amikor írtam mondtad,hogy gyorsan mert csinálod a szeródat és mész bnődhöz! De szerintem inkább Bélához mész és őt nevezed bnőnek!
Majd BC10-en 1v1,mondom iratkozz be addig valami küzdősportra.
Mostmar nem olyan faszagyerek :(
Miről beszélsz öreg? Egyszerűen nem volt kedvem tovább veled beszélni,és inkább hagytam hadd írjad a hülyeségeidet. Egy senki kutya vagy.!
De mondom,gyere le a 12 spanoddal mindegyiknél legyen egy Deagle.! Akkor is a pofádba mondanám,hogy egy senkiházi faszopó vagy.! De majd legyen ekkora arcod amikor előtted állok és kihívlak a térre hülye gyerek! 12 dezi mi? Látszik te maximum stukival tudnál akárkinek és bármi fájdalmat okozni mert mire megmozdulnál 10× állba verne a 16éves öcsém is! És tényleg,annyira leoltottál,hogy hirtelen behugyoztam! De majd ott a te szádba fogok hugyozni öreg.! Látom bnődhöz is nagyon siethetsz ha még mindig itt vagy. Kb 2 órával ezelőtt amikor írtam mondtad,hogy gyorsan mert csinálod a szeródat és mész bnődhöz! De szerintem inkább Bélához mész és őt nevezed bnőnek!
Majd BC10-en 1v1,mondom iratkozz be addig valami küzdősportra.
XD 12 dezi Xd
MAX VIZIPISZTOLY!!:D
MAX VIZIPISZTOLY!!:D

Battlefieldhttp://www.battlefield.hu/
Call of Dutyhttp://www.cod.hu/
Counter-Strikehttp://www.counter-strike.hu/
Half-Lifehttp://www.half-life.hu/
Need for Speedhttp://www.nfs.hu/
Team Fortresshttp://www.teamfortress.hu/
TrackManiahttp://www.track-mania.hu/
OGC Webshophttp://shop.ogc.hu/
Steamhttp://www.steam.hu/