Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

TF2 connectálási probléma

Létrehozva: január 12. 19:51 Létrehozta: Woof Kategória: TF2 3 hozzászólás

Sziasztok! A segítségeteket kérném. Már régóta szemeztem a TF2-vel, ma feltelepítettem, hogy kipróbálhassam. A probléma ott kezdődik, hogy rászűrök a szerverekre (európai, 100 ping alatti, no pass stb), rákattintok bármelyikre és a connectálásnál a jobb alsó sarokban megjelenő "kis connectáló ablak" a második függőleges csík után eltűnik és nem történik semmi. Nem tudok egy szerverre sem belépni. Le kellene töltenem valami patch-ot? Egyéb elképzelés? Régebben versenyszerűen Quake3aztam, úgyhogy képben vagyok mi az az online fps és hogyan kellene mennie, de ezt most nem sikerült összehegesztenem:(
Előre is köszi!

1. Lehet olyan szerverre probálsz csatlakozni amelyik nincs lefrissítve.
2.Ha steam szerverböngészőben keresel szervert akkor előfordulhat h szét floodolhatja a routheredet miközben szerver után keres a böngésző! Rakj be pár szervert favouritbe vagy frienden keresztül csatlakozz szerverekre (akkor nem nagyon terhelődik le a frissítés miatt) vagy keress olyan weboldalt ahonnan tudsz szerverekre csatlakozni :)
próbáld meg újraindítani és nézd meg, hogy a tűzfalad, illetve a virusírtó nem blokkolja e a játékot.
http://aom.uw.hu/ nagyszerű stratégiai játék, nézd meg, próbáld ki te is!