Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Nemzetek kupája - ETF2L

Létrehozva: 2009. szeptember 5. Létrehozta: PozitiveRP Kategória: TF2 6 hozzászólás

Holnap lesz az első meccse a magyaroknak a nemzetek kupáján. Az ellenfél nem más, mint Dánia. Ez a csapat elég erős játékosokból áll, ám elképzelhető a pontszerzés, vagy akár a győzelem is. 3 mapon kell helyt állnunk, ezek sorban: cp_badlands, cp_gravelpit és cp_granary. A meccs holnap 9 óra 10-kor kezdődik.
Nehéz meccs lesz, csak annyit tudok mondani, hogy HAJRÁ MAGYAROK!!

PozitiveRP 2009. szeptember 10. 1123 hozzászólás 297.
A következő meccs a mai napon zajlik le a svédek ellen. 3 pálya lesz szintén, cp_granary, ctf_turbine és cp_fastlane. A meccs 20:15-kor kezdődik! Hajrá magyarok, ami fociban nem jött össze, az most itt sikerülhet. Sok erőre lesz szüksége csapatunknak, mivel olyan játékosokkal állunk szemben, akik szinte kivétel nélkül div 1 -ben játszanak!
Source TV is lesz: 195.13.62.57:27020
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
PozitiveRP 2009. szeptember 5. 1123 hozzászólás 297.
Válasz tomek. #4. hozzászólására
szerintem top1 :xd:
Szerintem meg inkább div 1 :P (divízió)
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
tomek. 2009. szeptember 5. 2680 hozzászólás 79.
szerintem top1 :xd:
Credere Obbedire Combattere !
Az biztos, főként, hogy ez a csapat még nem kapott ki. TD-sek és TCM-sek alkotják a klánt főként, ezeket meg nem kell bemutatni... :O
tesc0 2009. szeptember 5. 85 hozzászólás 2843.
hát, a svédek ellen, elég esélytelennek néz ki
Még azt tegyük hozzá, a Dánokat az idk -s F2 vezeti!