Segítség
Létrehozva: 2009. augusztus 23. Kategória: TF2 34 hozzászólásBárkinek bármiféle problémája van, ide jöhet
Hello
valaki megtudja mondani h h kell csapatba belépni és szervert csinálni
előre is kösz
valaki megtudja mondani h h kell csapatba belépni és szervert csinálni
előre is kösz
Hello all valaki nem tudja hogyan kell elindítani a tf2 szerver mert csinálni már tudunk csak nem indul el koszi pmet írjon az aki tud segíteni előre is koszi
Válasz scalare #31. hozzászólására
Igen, tudom, hogy a Steammel magával van a baj:). Az utolsó mondatom értelme az volt (lehet nem jól fogalmaztam és nem jól értetted, vagy jól fogalmaztam és jól is értetted, csak nem jól értettem ahogy fogalmaztál hehe), hogy egy Steam-es játékkal ha gond van, szinte sose zárhatod ki, hogy nem a Steam csinálja a galibát. A konkrést eset is ilyen, miféle körmönfont módon van ok-okazati összefüggés a Steam felhasználói felületének nyelve és az egyik (több) játék összeomlása között?
Nincs szinte semmi. Nem is kellene, hogy legyen, mégis van többszáz ilyen és efféle panasz. :(
Igen, tudom, hogy a Steammel magával van a baj:). Az utolsó mondatom értelme az volt (lehet nem jól fogalmaztam és nem jól értetted, vagy jól fogalmaztam és jól is értetted, csak nem jól értettem ahogy fogalmaztál hehe), hogy egy Steam-es játékkal ha gond van, szinte sose zárhatod ki, hogy nem a Steam csinálja a galibát. A konkrést eset is ilyen, miféle körmönfont módon van ok-okazati összefüggés a Steam felhasználói felületének nyelve és az egyik (több) játék összeomlása között?
Válasz scalare #29. hozzászólására
Hali!
Beírom, hátha másnak is volt ilyen gondja, a megoldás egyszerű lett végülis (volt már ilyen régen is nálam nálam a CS:S-sel, de akkor rögtön a játék feltelepítésénél, és a hl2.exe hiba azonnal jött a game indításánál, tehát el sem indult, csak hirtelen nem emlékeztem rá). A Steam nyelvét angolra kell állítani, és már megy is. Tudom, sikeres ember amúgy sem használ magyarított programot, de véletlenül fejlesztő vagyok én is, és általában feltételezem, hogy egy szoftver beépített alapszolgáltatása nagyjából működik is, de lassan kezdek rájönni, hogy a Steam a szoftverek állatorvosi lova, BÁRMILYEN játékgondnál lehet a Steam a ludas...
Beírom, hátha másnak is volt ilyen gondja, a megoldás egyszerű lett végülis (volt már ilyen régen is nálam nálam a CS:S-sel, de akkor rögtön a játék feltelepítésénél, és a hl2.exe hiba azonnal jött a game indításánál, tehát el sem indult, csak hirtelen nem emlékeztem rá). A Steam nyelvét angolra kell állítani, és már megy is. Tudom, sikeres ember amúgy sem használ magyarított programot, de véletlenül fejlesztő vagyok én is, és általában feltételezem, hogy egy szoftver beépített alapszolgáltatása nagyjából működik is, de lassan kezdek rájönni, hogy a Steam a szoftverek állatorvosi lova, BÁRMILYEN játékgondnál lehet a Steam a ludas...
Na, most pont engem fogtál meg. Én és az édesanyám fordítottuk a programba beépített magyarítást, de te is tudod, hogy a steammel magával van baj :)
Amúgy az "elfordítások" mint "store - tárolás" nem tőlünk jöttek, hanem a fordítóiroda akinek az édesanyám dolgozik, átnézte utánunk és ők írták bele. Ilyenből sok van, de ne minket hibáztassatok, mi a legjobbat próbáltuk meg, másnál ez volt az alapvető magyar értelmezése a szónak.
Ja. Azért nem bármilyen játékgondnál a steam a ludas, például timeshift. Ha boltban veszed, és nem regisztrálod be steamre (nem tudom, hogy ott kapható-e), akkor a steamnek nincs hozzá köze...
Amúgy az "elfordítások" mint "store - tárolás" nem tőlünk jöttek, hanem a fordítóiroda akinek az édesanyám dolgozik, átnézte utánunk és ők írták bele. Ilyenből sok van, de ne minket hibáztassatok, mi a legjobbat próbáltuk meg, másnál ez volt az alapvető magyar értelmezése a szónak.
Ja. Azért nem bármilyen játékgondnál a steam a ludas, például timeshift. Ha boltban veszed, és nem regisztrálod be steamre (nem tudom, hogy ott kapható-e), akkor a steamnek nincs hozzá köze...
Válasz Edomeh #27. hozzászólására
Szerintem egy törlés-defrag-újratelepítés megoldja a dolgot.
Hali!
Válasz Edomeh #27. hozzászólására
Nem kell elvileg az update-el van a baj amit a velve kiadott és nem a játékkal szerintem várj egy kicsit azzal a törléssel és majd ma próbáld ki vagy pár nap múlva hátha akkor jön ki vmi fix és ezt megcsinálják
Válasz scalare #26. hozzászólására
Hali!
A gondom: eddig problémamentesen futott a játék, semmi gond nem volt tényleg. Ma minden előzmény nélkül kb 10 percenként elszáll hl2.exe hibával. nem raktam fel semmi új programot, nincs új hardware, driverfrissítés, éjjel még ment, ma már nem. Az egyetlen, ami változott: Steam frissítés volt ma. Mi a fenét csináljak? Köszönöm előre is, ha valakinek van értékelhető ötlete.
A gondom: eddig problémamentesen futott a játék, semmi gond nem volt tényleg. Ma minden előzmény nélkül kb 10 percenként elszáll hl2.exe hibával. nem raktam fel semmi új programot, nincs új hardware, driverfrissítés, éjjel még ment, ma már nem. Az egyetlen, ami változott: Steam frissítés volt ma. Mi a fenét csináljak? Köszönöm előre is, ha valakinek van értékelhető ötlete.
Hali!
Hi all nekem egy olyan problémám lenne hogy hétfőn megvettem a TF2-őt különálló DVD-n feltelepítettem és utána letöltöte a steamről a fájlokat aire szüksége volt. Ezek után elindtottam a játékot. A játék elindult de semmit nem tudtam vele kezdeni se achivment se servert keresni mert azt írta hogy nem vagyok bejelentkezve a steambe. Ezekután 3x is ujraraktam a játékot ésa steamet és semmi pedig már csináltam úgy is hogy az egészet a steamről töltöttem le. Lécci nagyon megköszönném hogyha valaki segítene.
Hi!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem talál egy servert sem a játék, pedig tudok szervert csinálni.
Mi lehet a problémám?
Nekem az lenne a problémám, hogy nem talál egy servert sem a játék, pedig tudok szervert csinálni.
Mi lehet a problémám?
Válasz Woof #22. hozzászólására
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Már régóta szemeztem a TF2-vel, ma feltelepítettem, hogy kipróbálhassam. A probléma ott kezdődik, hogy rászűrök a szerverekre (európai, 100 ping alatti, no pass stb), rákattintok bármelyikre és a connectálásnál a jobb alsó sarokban megjelenő "kis connectáló ablak" a második függőleges csík után eltűnik és nem történik semmi. Nem tudok egy szerverre sem belépni. Le kellene töltenem valami patch-ot? Egyéb elképzelés? Régebben versenyszerűen Quake3aztam, úgyhogy képben vagyok mi az az online fps és hogyan kellene mennie, de ezt most nem sikerült összehegesztenem:(
Előre is köszi!
Előre is köszi!
A problémád okát nem tudom, sajnos azt sem, hogy hogyan lehet megjavítani, de ha eredeti TF2-d van, akkor nem tudsz új patch-et felrakni, ezek már automatikusan töltődnek Steamen keresztül. Ha tudsz angolul, próbálj meg írni a Valve-nek, vagy ha nem, akkor kérd meg az egyik ismerősödet, hogy tegye meg neked ezt a szívességet, bár én a helyedben várnék 1-2 napot, hátha akad valaki okos, aki tudja erre a választ és leírja ide a fórumba.
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Már régóta szemeztem a TF2-vel, ma feltelepítettem, hogy kipróbálhassam. A probléma ott kezdődik, hogy rászűrök a szerverekre (európai, 100 ping alatti, no pass stb), rákattintok bármelyikre és a connectálásnál a jobb alsó sarokban megjelenő "kis connectáló ablak" a második függőleges csík után eltűnik és nem történik semmi. Nem tudok egy szerverre sem belépni. Le kellene töltenem valami patch-ot? Egyéb elképzelés? Régebben versenyszerűen Quake3aztam, úgyhogy képben vagyok mi az az online fps és hogyan kellene mennie, de ezt most nem sikerült összehegesztenem:(
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Hello! Remélem jó helyre írok. Mostanában akarom megvenni a TF 2-t. A kérdésem az lenne, hogy van e olyan csapat, aki befogadna egy totál újoncot, akinek még soha nem volt dolga a TF 2-vel, csak egyéb FPS-ekkel. Ha van valaki aki bevenne, vagy tud valakit aki bevenne, akkor megköszönném, ha írna az e-mail címemre: arockalypse.ragnarok.666@citromail.hu .
Ha rossz topicot találtam meg, akkor elnézést!
Ha rossz topicot találtam meg, akkor elnézést!
Válasz Edomeh #19. hozzászólására
Doki
Thx
SylaDewa
Válasz SylaDewa #18. hozzászólására
Aham , és mi a steam neve ? :D
Doki
Válasz Edomeh #17. hozzászólására
Boss Admin ezen az oldalon, ha nézed a híreket, néhányat ő is posztol, steamen keresd meg és talán segít :D
Aham , és mi a steam neve ? :D
SylaDewa
Válasz SylaDewa #16. hozzászólására
Bocsi , de az ki ? (:
Boss Admin ezen az oldalon, ha nézed a híreket, néhányat ő is posztol, steamen keresd meg és talán segít :D
Válasz Edomeh #14. hozzászólására
Szerintem keresd meg Dokit :)
Bocsi , de az ki ? (:
SylaDewa
Válasz Edomeh #14. hozzászólására
Mint ha én nem kerestem meg volna, még is esélytelen. :D
Historia est magistra vitae.
Válasz SylaDewa #13. hozzászólására
Azt szeretném kérdezni hogy a leírásoknál miért nincs a többi kasztról egy Guide ? És ha esetleg én megírnám akkor elküldhetem e a szerkesztőségnek ?
Azt szeretném kérdezni hogy a leírásoknál miért nincs a többi kasztról egy Guide ? És ha esetleg én megírnám akkor elküldhetem e a szerkesztőségnek ?
SylaDewa
Válasz TQ97 #10. hozzászólására
igen ez lehet de én letöltöttem és a bátyjám szerint azért nem lehet játszani mert letöltöt
Sajnálom de Törtben nincs TF2, csak eredetiben. Vedd meg az orange boxot , jobb esetben láttam 2000ft-körül. Abban benne van [ TF2 ; Half-Life 2 , Episode 1-2 ; Portal ] . Megéri.
SylaDewa
ez esetben igaza van, vedd meg, ha játszani akarsz vele
igen ez lehet de én letöltöttem és a bátyjám szerint azért nem lehet játszani mert letöltöt
hát ha rákattintasz a "find servers"-re, akkor felugrik egy ablak, és ott kilistázza az összes szervert, ezeken tudsz játszani, csak kattints kétszer valamelyik szerver nevére
persze először internet fül, a többin nem lesz semmi
persze először internet fül, a többin nem lesz semmi
Hello mindenkinek még új vagyok és még csak most szereztem meg a team fortress 2-t
és nem tom hogy lehet játszani online.Azt választom hofy find server és nem lehet kiválasztani
egyetlen-egy szervert választani.
Aki tud segíteni az írjon ide vagy az e-mail címemre: wow.suli@gmail.com
előre is kösz:
TQ97
és nem tom hogy lehet játszani online.Azt választom hofy find server és nem lehet kiválasztani
egyetlen-egy szervert választani.
Aki tud segíteni az írjon ide vagy az e-mail címemre: wow.suli@gmail.com
előre is kösz:
TQ97
Válasz PozitiveRP #6. hozzászólására
Kamattal kölcsönbe? :P
Kamat nélkül örökre?
Válasz Bytek #5. hozzászólására
Tudsz adni 100000-et?:P
Kamattal kölcsönbe? :P
Historia est magistra vitae.
én szívesen adok neked kreditet, én úgyis mindig szándékosan fogadok mellé, mert nekem semmire nem kell, mert semmire nem jó. :)
Hali, egy óóóriási problémám lenne^^
A tippelésnél a PER ASPERAvsToborzo Szazad meccsre a Toborzó Század lett beirva győztesnek, gondolom mivel mert ETF2l-en először rosszul töltötték fel az eredményt. Szépen kérem hogy adjátok vissza a kreditem és javítsátok az eredményt.:)
A tippelésnél a PER ASPERAvsToborzo Szazad meccsre a Toborzó Század lett beirva győztesnek, gondolom mivel mert ETF2l-en először rosszul töltötték fel az eredményt. Szépen kérem hogy adjátok vissza a kreditem és javítsátok az eredményt.:)
Én meg tf-ben nem tudok dedicated szerót csinálni.
Kedvencem a műfenyő ha rálépek porhanyós!
Sziasztok,
Az a problémám, hogy a dedicated server, amit építettünk, tökéletesen fut, 1 baj van csak, hogy a SkyBox-ok vagy azok texturája a pályákon teljesen hiányoznak, így kb olyan, mintha a semmibe révednénk...
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Ha igen ötlet a megoldásra?
A full Up-To-Date megvolt már ki tudja hányszor...
Az a problémám, hogy a dedicated server, amit építettünk, tökéletesen fut, 1 baj van csak, hogy a SkyBox-ok vagy azok texturája a pályákon teljesen hiányoznak, így kb olyan, mintha a semmibe révednénk...
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Ha igen ötlet a megoldásra?
A full Up-To-Date megvolt már ki tudja hányszor...
:: sidocious ::

Persze, már készülünk rá!