Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Segítség

Létrehozva: 2009. augusztus 23. Létrehozta: tesc0 Kategória: TF2 64 hozzászólás

Bárkinek bármiféle problémája van, ide jöhet

PozitiveRP 2010. december 30. 1123 hozzászólás 297.
steam://connect/78.24.190.103:27715

másold be böngésződbe, és enter! :kacsint:
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
LoGi 2010. december 30. 1823 hozzászólás 153.
Válasz ecris #62. hozzászólására
Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra és a Team Fortess 2-ben is új vagyok. Tudnátok segíteni, hogyan tudnék csatlakozni magyar szerverekhez. Milyen program kell hozzá , mit hogyan kell beállítani.

Előre is Köszönöm!
először is 1 fontos kérdés: meg van a játék? mert a hszből ez nem jön le biztosra :D és ha igen, akkor az eredeti és nem a non-steames. ha igen, akkor elő kell hozni a szerver keresőt a menüben, aminek tököm tudja a nevét az alap guiban, gondolom find server és ott a barátaid után is csatlakozhatsz magyar szerverre, vagy ha tudod a szerver ip-t akkor felveszed kedvencek közé a kedvencek fülnél és úgy, vagy csak random vadászod a *HUN*-t a keresőben, nem nehéz, bár utóbbival nem leszel sikeres nagyon, nem sok magyar szerver van.
A moha déli oldalán mindig fa nő.
ecris 2010. december 30. 1 hozzászólás 18349.
Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra és a Team Fortess 2-ben is új vagyok. Tudnátok segíteni, hogyan tudnék csatlakozni magyar szerverekhez. Milyen program kell hozzá , mit hogyan kell beállítani.

Előre is Köszönöm!
LoGi 2010. december 30. 1823 hozzászólás 153.
Válasz kappan #58. hozzászólására
Nekem az lenne a problémám, hogy publicon (pl. OGC Revenge) az emberek 90-95%-a nem tudja mi a játék lényege. (És itt most nem a tradelgetésről van szó.) Össze-vissza szaladoznak, idétlen kasztokat pickelnek ( engie blands mid pl.), és nem tudnak mozogni a pályán. Ezt a problémát orvosolja valaki. Köszi!

tl;dr: OSSZATOK AGYAT AZ EMBEREKNEK! pl0x
1.6nál még mindig jobb itt a helyzet, ott már pubon azt se tudhatod ki mikor whzik egyes szervereken, néha még az adminok is. orvosság pedig egyszerű: elfogadod vagy keresel más szervert, akár külföldit is vagy nem jársz pubra.
ja és ott a legalja szervereken 10 percenként bannolnak egy aimos speedhackes huszárt, aki élvezi hogy megölhet mindenkit azzal, hogy csak nyomja a w-t és m1-et. persze utána rá 5 percre visszajön amíg meg nem unja, ami általában attól füg mennyire táplálják őt kurvaanyázással. (erre gerjednek)
mondjuk ott kevésbé idegesítő a balfasz csapat, sokszor azért megyek fel 1 szerverre ott, mert lehet alázni 1 jót, és még a fragedet se lopják :D csak ezt hamar megunja az ember persze.
de ettől függetlenül ez minden játékban így van és lesz, szóval deal with it! (nem találtam jó giftet most :( pedig sok van ilyen)
n3m0 2010. december 23. 39 hozzászólás 4370.
Nekem az lenne a problémám, hogy publicon (pl. OGC Revenge) az emberek 90-95%-a nem tudja mi a játék lényege. (És itt most nem a tradelgetésről van szó.) Össze-vissza szaladoznak, idétlen kasztokat pickelnek ( engie blands mid pl.), és nem tudnak mozogni a pályán. Ezt a problémát orvosolja valaki. Köszi!

uninstall tf2
v3kibaba 2010. december 23. 178 hozzászólás 1734.

http://www.youtube.com/watch?v=-VRZOf8sU9s&feature=grec_index

Tuti orvosság!
kappan 2010. december 23. 739 hozzászólás 480.

"Bunfi gondolatainak magyar hangja" by Pozi
Bubicica 2010. december 20. 169 hozzászólás 1812.
Válasz slowhand_ #52. hozzászólására
szerelmes vagyok Bubiba mit csináljak?
Vegyél fel Facebookon és megbeszéljük! :)
slowhand_ 2010. december 20. 97 hozzászólás 2673.
Válasz kappan #55. hozzászólására
resource/ui-ban találasz egy olyan filet, hogy "ScoreBoard_pub.res" az nevezd át ScoreBoard -ra és kész vagy.
Köszönöm szépen!
kappan 2010. december 20. 739 hozzászólás 480.
Válasz slowhand_ #54. hozzászólására
m0rehudba hogy kell a pub scoreboardot előhozni/beállitani?
resource/ui-ban találasz egy olyan filet, hogy "ScoreBoard_pub.res" az nevezd át ScoreBoard -ra és kész vagy.
slowhand_ 2010. december 19. 97 hozzászólás 2673.
m0rehudba hogy kell a pub scoreboardot előhozni/beállitani?
PozitiveRP 2010. december 19. 1123 hozzászólás 297.
Válasz slowhand_ #52. hozzászólására
Szilvás buktát mert azt szeretem.
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
slowhand_ 2010. december 19. 97 hozzászólás 2673.
LoGi 2010. december 19. 1823 hozzászólás 153.
Válasz kappan #50. hozzászólására
Valszeg custom hudod van, amit annak ellenére, hogy újramásolsz nem fog működni. Mert a Valve ezt is megoldotta neked! Vagy kitörlöd a resource, és scripts mappát. Vagy kikeresed a "StatSummary.res" nevű filet (/tf/resource/ui -ban találod) és csupán azt törlöd ki, és vársz egy updatelt hudra.

PS.: Ne használ olyan ocsmány ui modokat xphez! (Mah eyez r bleedin'...)
ty, kitöröltem a rest és még működő képes is maradt a hud!
kappan 2010. december 19. 739 hozzászólás 480.
Válasz LoGi #49. hozzászólására
kérdés: mi okozza ezt? mi a megoldás erre? próbáltam már pár dolgot ami nem segített, de valami olyat kéne, ami nem újrarakás.
Valszeg custom hudod van, amit annak ellenére, hogy újramásolsz nem fog működni. Mert a Valve ezt is megoldotta neked! Vagy kitörlöd a resource, és scripts mappát. Vagy kikeresed a "StatSummary.res" nevű filet (/tf/resource/ui -ban találod) és csupán azt törlöd ki, és vársz egy updatelt hudra.

PS.: Ne használ olyan ocsmány ui modokat xphez! (Mah eyez r bleedin'...)
LoGi 2010. december 18. 1823 hozzászólás 153.
kérdés: mi okozza ezt? mi a megoldás erre? próbáltam már pár dolgot ami nem segített, de valami olyat kéne, ami nem újrarakás.
Maso 2010. november 6. 14 hozzászólás 6990.
Válasz eCCo #46. hozzászólására
Volna egy kis problémám.
Az echo fps cfg-t használom(http://www.gotfrag.com/tf2/forums/thread/322476/ m3lior 2. hsz-e) mely tökéletesen működik a probléma csak az, hogy sehogy sem tudom beállítani a halálanimációk (ragdoll, szétrobbanáskor repkedő darabok stb.) megjelenítését.Hogyan tudnám ezt megoldani?
A választ előre is köszönöm.
És ha azok megvannak, amiket Flush írt, akkor még ezekkel tudsz játszani/állítgatni:

cl_ragdoll_forcefade
g_ragdoll_fadespeed
g_ragdoll_lvfadespeed
ragdoll_sleepaftertime
props_break_max_pieces
r_propsmaxdist
violence_ablood
violence_agibs
violence_hblood
violence_hgibs
FLushR 2010. november 5. 27 hozzászólás 5223.
Válasz eCCo #46. hozzászólására
Volna egy kis problémám.
Az echo fps cfg-t használom(http://www.gotfrag.com/tf2/forums/thread/322476/ m3lior 2. hsz-e) mely tökéletesen működik a probléma csak az, hogy sehogy sem tudom beállítani a halálanimációk (ragdoll, szétrobbanáskor repkedő darabok stb.) megjelenítését.Hogyan tudnám ezt megoldani?
A cfg-be írd át a :
cl_ragdoll_collide
cl_ragdoll_fade_time
cl_ragdoll_physics_enable
cl_ragdoll_forcefade
cl_phys_props_enable
cl_phys_props_max
cl_predictweapons

és elvileg fogod látni a hullákat és a fröcsögő testrészeket.
eCCo 2010. november 5. 14 hozzászólás 7010.
Volna egy kis problémám.
kefir091 2010. szeptember 14. 1 hozzászólás 18164.
Válasz sidocious #1. hozzászólására
Sziasztok,
Az a problémám, hogy a dedicated server, amit építettünk, tökéletesen fut, 1 baj van csak, hogy a SkyBox-ok vagy azok texturája a pályákon teljesen hiányoznak, így kb olyan, mintha a semmibe révednénk...
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Ha igen ötlet a megoldásra?

A full Up-To-Date megvolt már ki tudja hányszor...
az lenne a kérdésem hogy steam en keresztül hogy tudok elérni a szerverekig, vagy honnan szedjek le patchet, vagy honnan szedjem a játékot nagyjából egy útmutatás kéne.
flatline 2010. augusztus 15. 174 hozzászólás 1768.
Válasz Electrogen #43. hozzászólására
Az jó lenne... köszi.

Bár nekem az is jó, ha elmondjátok EREDETI TF2-vel hogyan lehet LAN-ban tolni ha nincs internet.
gondolom elég összekapcsolni két vagy több gépet a lan kábellel, beállítani egypár dolgot a lan résznél és ennyi
Electrogen 2010. augusztus 14. 2 hozzászólás 14377.
Válasz flatline #42. hozzászólására
jó kérdés, ha jogtisztával lehet, akkor elvileg törttel is lehet, de nem tudom, mivel még nem játszottam a tf2-vel, most szedem le, ha több infót megtudok majd írok.
Az jó lenne... köszi.

Bár nekem az is jó, ha elmondjátok EREDETI TF2-vel hogyan lehet LAN-ban tolni ha nincs internet.
flatline 2010. július 22. 174 hozzászólás 1768.
Válasz Electrogen #41. hozzászólására
Üdv mindenkinek!

Ha tudtok kérlek segítsetek az alábbi problémában:

Természetesen a full Orange Box-ot megvásároltam (ergo jogtisztán használom) de most a nyáron lesz egy barátomnál LAN-party, de sajnos náluk nincs internet egyáltalán, ezért leszedtem egy "tört" TF2-t a netről.

Az lenne a kérdésem, hogy milyen úton-módon lehetne ilyen tört verzióval helyi LAN hálózaton játszani.
Lehet, hogy ezt csípőből vágnom kéne, de sajnos nem vágom... ha nem gond segítsetek ki, ha tudtok!

Előre is köszönöm!

Üdv!
jó kérdés, ha jogtisztával lehet, akkor elvileg törttel is lehet, de nem tudom, mivel még nem játszottam a tf2-vel, most szedem le, ha több infót megtudok majd írok.
Electrogen 2010. július 20. 2 hozzászólás 14377.
Üdv mindenkinek!

Ha tudtok kérlek segítsetek az alábbi problémában:

Természetesen a full Orange Box-ot megvásároltam (ergo jogtisztán használom) de most a nyáron lesz egy barátomnál LAN-party, de sajnos náluk nincs internet egyáltalán, ezért leszedtem egy "tört" TF2-t a netről.

Az lenne a kérdésem, hogy milyen úton-módon lehetne ilyen tört verzióval helyi LAN hálózaton játszani.
Lehet, hogy ezt csípőből vágnom kéne, de sajnos nem vágom... ha nem gond segítsetek ki, ha tudtok!

Előre is köszönöm!

Üdv!
van egy problémám.ha megpróbálom elindítani a tf2 a steam kidob egy olyat hogy fájlok ellenőrzése és ha nem talál hibát addig kezdi el újra és újra amíg nem talál hibát.van megoldás?
nadorij 2010. június 6. 22 hozzászólás 5743.
Haló
Mikor betölti a szervert befagy a játék. Feladat kezelővel tudok csak kilépni, akkor kiírja hogy: hl2.exe nem válaszol.Nincs türelmem minden szarért újratelepíteni. Megoldás van?
Köszi
kristaff 2010. június 5. 12 hozzászólás 7431.
Válasz nadorij #36. hozzászólására
Haló
Kérdés: A képeket (F5) elmenti valahova, és ha igen hova?????
Köszi
Igen elmenti. A tf2 könyvtárában találhatod meg: steam-->steamApps-->account neved--> team fortress2--->tf--> screenshots mappában, TGA fájlként.
zoombee 2010. június 5. 2 hozzászólás 14322.
Sziasztok!

Klánt keresnék! Elég régen játszom (Grizzled Veteran), mostanában sokat payloadozom.

előre is köszi.

zoombee
nadorij 2010. június 2. 22 hozzászólás 5743.
Haló
Kérdés: A képeket (F5) elmenti valahova, és ha igen hova?????
Köszi
demovincer 2010. április 16. 1 hozzászólás 17908.
Hello
nekem az lenne a gondom hogy megnyitom a tf2-őt előkésziti a játékot megjelenik a valve logo utána valami sources logo és kilép a játékból.Miért van ez aki tudna segiteni írjon
TQ97 2010. március 1. 3 hozzászólás 12365.
Hello
valaki megtudja mondani h h kell csapatba belépni és szervert csinálni
előre is kösz
bikicunaj 2010. február 27. 469 hozzászólás 780.
Hello all valaki nem tudja hogyan kell elindítani a tf2 szerver mert csinálni már tudunk csak nem indul el koszi pmet írjon az aki tud segíteni előre is koszi
Edomeh 2010. február 9. 244 hozzászólás 1386.
Válasz scalare #31. hozzászólására
Igen, tudom, hogy a Steammel magával van a baj:). Az utolsó mondatom értelme az volt (lehet nem jól fogalmaztam és nem jól értetted, vagy jól fogalmaztam és jól is értetted, csak nem jól értettem ahogy fogalmaztál hehe), hogy egy Steam-es játékkal ha gond van, szinte sose zárhatod ki, hogy nem a Steam csinálja a galibát. A konkrést eset is ilyen, miféle körmönfont módon van ok-okazati összefüggés a Steam felhasználói felületének nyelve és az egyik (több) játék összeomlása között?
Nincs szinte semmi. Nem is kellene, hogy legyen, mégis van többszáz ilyen és efféle panasz. :(
scalare 2010. február 8. 3 hozzászólás 12408.
Igen, tudom, hogy a Steammel magával van a baj:). Az utolsó mondatom értelme az volt (lehet nem jól fogalmaztam és nem jól értetted, vagy jól fogalmaztam és jól is értetted, csak nem jól értettem ahogy fogalmaztál hehe), hogy egy Steam-es játékkal ha gond van, szinte sose zárhatod ki, hogy nem a Steam csinálja a galibát. A konkrést eset is ilyen, miféle körmönfont módon van ok-okazati összefüggés a Steam felhasználói felületének nyelve és az egyik (több) játék összeomlása között?
Edomeh 2010. február 8. 244 hozzászólás 1386.
Válasz scalare #29. hozzászólására
Hali!
Beírom, hátha másnak is volt ilyen gondja, a megoldás egyszerű lett végülis (volt már ilyen régen is nálam nálam a CS:S-sel, de akkor rögtön a játék feltelepítésénél, és a hl2.exe hiba azonnal jött a game indításánál, tehát el sem indult, csak hirtelen nem emlékeztem rá). A Steam nyelvét angolra kell állítani, és már megy is. Tudom, sikeres ember amúgy sem használ magyarított programot, de véletlenül fejlesztő vagyok én is, és általában feltételezem, hogy egy szoftver beépített alapszolgáltatása nagyjából működik is, de lassan kezdek rájönni, hogy a Steam a szoftverek állatorvosi lova, BÁRMILYEN játékgondnál lehet a Steam a ludas...
Na, most pont engem fogtál meg. Én és az édesanyám fordítottuk a programba beépített magyarítást, de te is tudod, hogy a steammel magával van baj :)

Amúgy az "elfordítások" mint "store - tárolás" nem tőlünk jöttek, hanem a fordítóiroda akinek az édesanyám dolgozik, átnézte utánunk és ők írták bele. Ilyenből sok van, de ne minket hibáztassatok, mi a legjobbat próbáltuk meg, másnál ez volt az alapvető magyar értelmezése a szónak.

Ja. Azért nem bármilyen játékgondnál a steam a ludas, például timeshift. Ha boltban veszed, és nem regisztrálod be steamre (nem tudom, hogy ott kapható-e), akkor a steamnek nincs hozzá köze...
scalare 2010. február 8. 3 hozzászólás 12408.
Válasz Edomeh #27. hozzászólására
Szerintem egy törlés-defrag-újratelepítés megoldja a dolgot.
Hali!
Beírom, hátha másnak is volt ilyen gondja, a megoldás egyszerű lett végülis (volt már ilyen régen is nálam nálam a CS:S-sel, de akkor rögtön a játék feltelepítésénél, és a hl2.exe hiba azonnal jött a game indításánál, tehát el sem indult, csak hirtelen nem emlékeztem rá). A Steam nyelvét angolra kell állítani, és már megy is. Tudom, sikeres ember amúgy sem használ magyarított programot, de véletlenül fejlesztő vagyok én is, és általában feltételezem, hogy egy szoftver beépített alapszolgáltatása nagyjából működik is, de lassan kezdek rájönni, hogy a Steam a szoftverek állatorvosi lova, BÁRMILYEN játékgondnál lehet a Steam a ludas...
tsam16 2010. február 5. 61 hozzászólás 3443.
Válasz Edomeh #27. hozzászólására
Nem kell elvileg az update-el van a baj amit a velve kiadott és nem a játékkal szerintem várj egy kicsit azzal a törléssel és majd ma próbáld ki vagy pár nap múlva hátha akkor jön ki vmi fix és ezt megcsinálják
Edomeh 2010. február 5. 244 hozzászólás 1386.
Válasz scalare #26. hozzászólására
Hali!

A gondom: eddig problémamentesen futott a játék, semmi gond nem volt tényleg. Ma minden előzmény nélkül kb 10 percenként elszáll hl2.exe hibával. nem raktam fel semmi új programot, nincs új hardware, driverfrissítés, éjjel még ment, ma már nem. Az egyetlen, ami változott: Steam frissítés volt ma. Mi a fenét csináljak? Köszönöm előre is, ha valakinek van értékelhető ötlete.
scalare 2010. február 4. 3 hozzászólás 12408.
Hali!

A gondom: eddig problémamentesen futott a játék, semmi gond nem volt tényleg. Ma minden előzmény nélkül kb 10 percenként elszáll hl2.exe hibával. nem raktam fel semmi új programot, nincs új hardware, driverfrissítés, éjjel még ment, ma már nem. Az egyetlen, ami változott: Steam frissítés volt ma. Mi a fenét csináljak? Köszönöm előre is, ha valakinek van értékelhető ötlete.
bigben1994 2010. február 4. 1 hozzászólás 17789.
Hi all nekem egy olyan problémám lenne hogy hétfőn megvettem a TF2-őt különálló DVD-n feltelepítettem és utána letöltöte a steamről a fájlokat aire szüksége volt. Ezek után elindtottam a játékot. A játék elindult de semmit nem tudtam vele kezdeni se achivment se servert keresni mert azt írta hogy nem vagyok bejelentkezve a steambe. Ezekután 3x is ujraraktam a játékot ésa steamet és semmi pedig már csináltam úgy is hogy az egészet a steamről töltöttem le. Lécci nagyon megköszönném hogyha valaki segítene.
csga1 2010. január 25. 1 hozzászólás 17771.
Hi!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem talál egy servert sem a játék, pedig tudok szervert csinálni.
Mi lehet a problémám?
Edomeh 2010. január 13. 244 hozzászólás 1386.
Válasz Woof #22. hozzászólására
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Már régóta szemeztem a TF2-vel, ma feltelepítettem, hogy kipróbálhassam. A probléma ott kezdődik, hogy rászűrök a szerverekre (európai, 100 ping alatti, no pass stb), rákattintok bármelyikre és a connectálásnál a jobb alsó sarokban megjelenő "kis connectáló ablak" a második függőleges csík után eltűnik és nem történik semmi. Nem tudok egy szerverre sem belépni. Le kellene töltenem valami patch-ot? Egyéb elképzelés? Régebben versenyszerűen Quake3aztam, úgyhogy képben vagyok mi az az online fps és hogyan kellene mennie, de ezt most nem sikerült összehegesztenem:(
Előre is köszi!
A problémád okát nem tudom, sajnos azt sem, hogy hogyan lehet megjavítani, de ha eredeti TF2-d van, akkor nem tudsz új patch-et felrakni, ezek már automatikusan töltődnek Steamen keresztül. Ha tudsz angolul, próbálj meg írni a Valve-nek, vagy ha nem, akkor kérd meg az egyik ismerősödet, hogy tegye meg neked ezt a szívességet, bár én a helyedben várnék 1-2 napot, hátha akad valaki okos, aki tudja erre a választ és leírja ide a fórumba.
Woof 2010. január 13. 1 hozzászólás 17754.
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Már régóta szemeztem a TF2-vel, ma feltelepítettem, hogy kipróbálhassam. A probléma ott kezdődik, hogy rászűrök a szerverekre (európai, 100 ping alatti, no pass stb), rákattintok bármelyikre és a connectálásnál a jobb alsó sarokban megjelenő "kis connectáló ablak" a második függőleges csík után eltűnik és nem történik semmi. Nem tudok egy szerverre sem belépni. Le kellene töltenem valami patch-ot? Egyéb elképzelés? Régebben versenyszerűen Quake3aztam, úgyhogy képben vagyok mi az az online fps és hogyan kellene mennie, de ezt most nem sikerült összehegesztenem:(
Előre is köszi!
szergej92 2009. december 28. 1 hozzászólás 17726.
Hello! Remélem jó helyre írok. Mostanában akarom megvenni a TF 2-t. A kérdésem az lenne, hogy van e olyan csapat, aki befogadna egy totál újoncot, akinek még soha nem volt dolga a TF 2-vel, csak egyéb FPS-ekkel. Ha van valaki aki bevenne, vagy tud valakit aki bevenne, akkor megköszönném, ha írna az e-mail címemre: arockalypse.ragnarok.666@citromail.hu .
Ha rossz topicot találtam meg, akkor elnézést!
SylaDewa 2009. november 25. 14 hozzászólás 6979.
Válasz Edomeh #19. hozzászólására
Doki
Thx
SylaDewa
Edomeh 2009. november 24. 244 hozzászólás 1386.
Válasz SylaDewa #18. hozzászólására
Aham , és mi a steam neve ? :D
Doki
SylaDewa 2009. november 24. 14 hozzászólás 6979.
Válasz Edomeh #17. hozzászólására
Boss Admin ezen az oldalon, ha nézed a híreket, néhányat ő is posztol, steamen keresd meg és talán segít :D
Aham , és mi a steam neve ? :D
SylaDewa
Edomeh 2009. november 24. 244 hozzászólás 1386.
Válasz SylaDewa #16. hozzászólására
Bocsi , de az ki ? (:
Boss Admin ezen az oldalon, ha nézed a híreket, néhányat ő is posztol, steamen keresd meg és talán segít :D
SylaDewa 2009. november 24. 14 hozzászólás 6979.
Válasz Edomeh #14. hozzászólására
Szerintem keresd meg Dokit :)
Bocsi , de az ki ? (:
SylaDewa
PozitiveRP 2009. november 24. 1123 hozzászólás 297.
Válasz Edomeh #14. hozzászólására
Szerintem keresd meg Dokit :)
Mint ha én nem kerestem meg volna, még is esélytelen. :D